Nieuws

Andre de Waal vertrekt bij Oliveo

Afgelopen week heeft André de Waal aangekondigd dat hij aan het einde van het seizoen stopt als trainer/coach bij de DS selectie van Oliveo Handbal uit Pijnacker. In zijn vijfde seizoen dat hij werkzaam is bij de dames voelt hij aan dat de wisselwerking tussen de speelsters en hemzelf afgenomen is en daarom heeft hij besloten om al vroegtijdig aan te geven dat zowel de dames als hijzelf toe zijn aan nieuwe impulsen.

In principe is afgesproken dat hij het seizoen afmaakt bij de ploeg uit Pijnacker, echter staat hij een tussentijds vertrek niet in de weg, indien er een opvolger gevonden wordt.

Op dit moment gaat het moeizaam met de resultaten in de 2edivisie, maar staan de dames wel op de veilige tiende plaats. Afgelopen weekeinde werd er een knappe 26-24 overwinning behaald op het eveneens laag geklasseerde Westlandia uit Naaldwijk.

De Waal heeft in totaal 12 jaar met veel plezier gewerkt bij Oliveo Handbal.
In 2 termijnen had hij 7 jaar de heren onder zijn hoede, terwijl hij dus de laatste 5 jaar met de dames gewerkt heeft. Met de heren promoveerde hij destijds uit de afdelingsklasse naar de hoofdklasse. Ook bij de dames was hij succesvol. In zijn 2eseizoen promoveerde hij vanuit de eerste klasse naar de hoofdklasse, om vervolgens direct door te stoten naar de 2edivisie.

Hij heeft nog geen plannen voor het volgende seizoen. 

Deel dit bericht