Nieuws

Bart Ravensbergen speelt ook komend seizoen bij het Franse Sélestat

De 24-jarige doelman Bart Ravensbergen speelt ook komend seizoen ondanks de degradatie naar de Proligue voor het Franse Sélestat Alsace Handball.

Ravensbergen streek vorig seizoen neer in de Franse Elzas na drie seizoen bij Bevo gespeeld te hebben. Daarvoor kwam hij uit voor Hellas waar hij terecht kwam nadat hij met HVV’70 in 2009 Nederlands kampioen bij  A-jeugd was geworden.

“Halverwege het seizoen in januari liet zijn club al weten dat zij de optie voor nog een seizoen wilde lichten” vertelt Ravensbergen, teven ook doelman van Oranje, die van die gelegenheid gebuikt heeft gemaakt zijn contract met een jaar te verlengen. “Ik heb veel minuten kunnen maken dit seizoen en de club wilde graag met me door. Ik hoop volgend jaar een echte steunpilaar in ons team te kunnen worden, dat is een individueel doel voor mij, aldus de de uit Voorschoten afkomstige doelman

“De ploeg voor het nieuwe seizoen is al bekend. Nu ga ik samen met een jonge jongen het keepers duo vormen en het doel is om weer mee te strijden voor de promotie naar de Starligue. Afgelopen seizoen was het heel vaak net niet. Veel wedstrijden hebben we dan ook nipt verloren, dat was gewoon jammer”.

Een van de nieuwkomers is de Belgische international Thomas Cauwenberghs  die overkomt van Ivry dat momenteel op de tiende plaatst staat in de Starligue.  

Deel dit bericht