Nieuws

BFC neemt afscheid van de herentrainers Guido Janssen en Fred Kerbusch.

Trainer coach Guido Janssen heeft na goed overleg met het bestuur van BFC besloten om de samenwerking na drie jaar te beëindigen. Doelstelling bij het aanstellen van Janssen was om met de nieuwe jonge groep spelers een team te vormen dat op termijn promotie naar de eerste divisie kon afdwingen. Dit is hem in het derde jaar gelukt waarvoor we het bestuur hem erg dankbaar voor is.

Janssen heeft aangegeven in de toekomst meer tijd te willen vrijmaken om onder andere zijn zoon Lino Janssen, speler van OCI-LIONS, te willen volgen en daarnaast ook andere activiteiten te willen oppakken.  BFC zal  Guido Janssen “een goede trainer coach en een fijn persoon om mee samen te werken” gaan missen.

Ook Fred Kerbusch zal na maar liefst zeven jaar, stoppen binnen bij de herenselectie van BFC. Kerbuschis samen met Marcel Penners de grondlegger van het huidige  herenselectie. Als assistent trainer heeft hij er samen met de hoofdtrainers voor gezorgd dat het herenteam vanuit de eerste klasse promoveerde naar de tweede divisie.

De afgelopen 2 jaar isKerbusch  hoofdtrainer geweest van de  BFC 2 waarmee hij op hoofdklasse niveau acteert. Hij gaat echter niet verloren voor BFC maar zal zijn kennis en kunde gaan overbrengen op de jeugd binnen onze vereniging.

BFC bedankt beide coaches voor de mooie jaren die zij de vereniging bezorgd hebben en wensen hem veel succes toe in hun verdere loopbaan.

BFC is nu voor beide beide herenteams opzoek naar een nieuwe trainer. Zodra we hier duidelijkheid over kunnen verschaffen zullen we dit kenbaar maken. 

Deel dit bericht