Borhave eerste halve finalist dames bekertoernooi

Voor de derde keer binnen drie weken stonden Klink Nijland Kwiek en Borhave tegenover elkaar. In de achtste finale had Kwiek streekgenoot Wijhe ’92 met 25-31 verslagen en Borhave was te sterk voor E&O met 25-19.

In sporthal Tijenraan in Raalte was Borhave ook voor de derde keer binnen drie weken en voor de vierde maal dit seizoen te sterk voor Kwiek. Alleen had de ploeg uit Borne er dit keer wel een verlenging voor nodig om de provinciegenoot er onder te krijgen. Na zestig minuten stond er een 25-25 eindstand op het scorebord. In de verleningen wist de ploeg van trainer coach Rik Philips dan toch de wedstrijd met 27-29 naar zich toe te trekken. Lees verder

Ook VOC naar halve finale

Succes schoonmaak VOC Amsterdam heeft zich redelijk gemakkelijk geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi. De Titelverdediger speelde dinsdagavond thuis tegen Cabooter Groep Handbal Venlo en had bij rust een voorsprong van zes doelpunten opgebouwd: 16-10. Uiteindelijk heeft de bekerwinnaar van vorig jaar zich met een 30-20 overwinning geplaatst voor de halve finale en daarmee is men nog altijd in de race voor tietlprolongatie