Nieuws

Dalfsen speelt dinsdag tegen Italië

Op dinsdag 21 november om 20.30 uur speelt Morrenhof-Jansen Dalfsen een oefenwedstrijd tegen het nationale team van Italië. De wedstrijd wordt gespeeld in de Trefkoele+ in Dalfsen. De zaal is open om 20.00 uur en de toegang is gratis.

Tophandbal Dalfsen vindt het een hele eer om het Italiaanse team te mogen ontvangen. Zowel voor de speelsters als voor het publiek kan het een aantrekkelijke wedstrijd worden. "Want tegen Italië spelen en dan ook nog in Dalfsen, overkomt de ploeg niet alle dagen. Trommel dan ook alle familie, vrienden en kennissen op en laat ze naar de Trefkoele+ komen!" meldt de club.

Het Nederlands damesteam speelt op 23 november in Eindhoven een uitzwaaiwedstrijd tegen de Italianen. Daarna speelt Nederland van 1 tot 17 december het WK handbal, te beginnen in het Duitse Leipzig.

Mooie bijkomstigheid is dat het team van Italië gebruikt maakt van de faciliteiten van sponsoren van  Tophandbal Dalfsen. Ze overnachten in Hotel De Barones en worden vervoerd door South West Tours.

  

Deel dit bericht