Nieuws

Debbie Bont verlengt contract bij København Håndbold

Momenteel  is de Nederlandse international Debbie Bont aan haar derde seizoen bezig bij het Deense København Håndbold en was zij de eerste van de drie Nederlandse handbalsters die naar Kopenhagen ging. Na haar volgden ook Myrthe Schoenaker en Kelly Dulfer de weg  naar de Deense hoofdstad.

 De rechterhoekspeelster uit Volendam die tijdens het WK in Duitsland 27-jaar wordt, heeft deze week haar contract bij de club voor nog eens drie seizoenen verlengd.  Bont is erg tevreden bij haar huidige club en heeft zich sinds haar komst naar Kopenhagen op en naast het veld sterk ontwikkeld.

“Ik heb ervoor gekozen om mijn contract te verlengen met København Håndbold omdat ik hier erg naar mijn zin heb, echt geniet en het sportief ook goed gaat. Ik voel me hier thuis en niet in de laatste plaats voor de mensen bij de club die mij de ruimte hebben gegeven om mezelf te kunnen zijn. Bij andere clubs had ik een algemeen gevoel maar miste in nabijheid, dat ik erg belangrijk vind en wat ik hier wel heb gevonden” zo vertelt  Debbie Bont op de website van de club.

Bont, die inmiddels vloeiend Deens spreekt,  is naast speelster ook assistent trainster bij een van de jeugdteams van København Håndbold.  

Deel dit bericht