Nieuws

Dennis Vlijm en Stijn Joosten twee nieuwe aanwinsten voor HandbaL Venlo

Nadat Handbal Venlo voor de heren selectie eerder de komst van Juri Corvers, Stef Stokker en Marco Broers bekend heeft gemaakt, voegde de Noord-Limburgse eredivisie club dinsdagmiddag nog twee nieuwe spelers toe aan de selectie. 

Van Bevo komt middenopbouwer Dennis Vlijm naar Venlo. De 22-jarige hoekspeler heeft in Panningen de nodige hoogtepunten in zijn nog prille carrière beleefd. Zo werd hij landskampioen in 2014 en speelde hij Champions League en Europa Cup-wedstrijden voor Bevo. Voordat Vlijm vier jaar geleden bij Bevo terecht kwam speelde hij bij V&L en BFC.

Vanuit Sittard volgt de 20-jarige Stijn Joosten zijn trainer Eric Euseen en ploeggenoot Juri Corvers naar Noord-Limburg. De rechteropbouwer studeert aan de Maastricht University international business economics en gaat zijn studie combineren met een eredivisie debuut. Als speler van de Limburgse selectie werd hij in het verleden tot twee keer toe Nederlands kampioen.

Met een stevige selectie en een flinke stapel huiswerk gaat trainer Eric Eussen de vakantie in. In de voorbereiding is het zaak de puntjes op de i te gaan zetten.

Deel dit bericht