Nieuws

Deze week Tweede bekerronde herenhandballers

Nadat vorige week de dames hun tweede ronde van het bekertoernooi hebben gespeeld zijn deze week de mannen aan de beurt voor hun tweede ronde. 12 wedstrijden staan er deze week op het programma  waarvan de winnaars zich plaatsen voor de regiofinale welke in januari gespeeld gaan worden.

Zes eredivisie ploegen komen deze week in actie: Def-Fire Artistos vandaag.  Woensdag Stip Payroll Houten en Carbooter Group Handbal Venlo en Semzo BFC, Red-Rag Tachos en FIQAS Aalsmeer 2 op donderdagavond. Daar staat tegenover dat nog maar twee eerste divisieploegen in de running zijn: Olympia’89  en FIQAS Aalsmeer 3.

Zes van deze acht  ploegen moeten in staat zijn zich te kunnen plaatsten voor de regiofinale omdat ze een tegenstander treffen twee of drie klasse lager speelt. Maar  wedstrijden in het bekertoernooi zijn vaak onvoorspelbaar en kennen een verrassend verloop.  FIQAS Aalsmeer 3 - Stipt Payroll Houten gaan in een onderling duel uitvechten wie er naar de regiofinale gaat.

Vijf wedstrijden staan er vandaag op het programma waarbij HV Eemland met twee ploegen moet opdraven. Kijk hier voor het volledige programma van deze week

Deel dit bericht