Nieuws

DSO Den Helder trekt Jacco Noordhoek aan als nieuwe trainer

DSO  uit Den Helder  heeft Jacco Noordhoek met ingang van het nieuwe seizoen aangesteld als hoofdtrainer/coach van de DSO dames selectie uitkomend in de  Tweede Divisie A .

Noordhoek was in het verleden o.a. werkzaam als trainer-coach bij de handbalverenigingen VVW en SEW en staat bekend als een goede trainer.

Met  Noordhoek meent de club dan ook de juiste man te hebben gecontracteerd om met de dames de volgende stap te gaan maken richting de landelijke eerste divisie.

Het einde van het huidige seizoen werd afgelopen zaterdag nog even uitgesteld. Het rechtstreekse duel tussen DSO en de Tukkers leverede voor DSO de tweede plaats in de poule op. De ploeg gaat zich nu opmaken voor een rangordewedstrijd op 22 April a.s. Tegenstander is BFC uit het Limburgse Beek

De wedstrijd vangt 22 April a.s. aan om 19.00 uur en wordt gespeeld in THE DOME in Houten. De winnaar heeft het eerste recht om te promoveren naar de eerste divisie.

In overleg met de huidige scheidende trainer Hiske Kruiter word de startdatum van het nieuwe handbal seizoen 2017/2018 bepaald 

Deel dit bericht