Nieuws

Edwin Ammerlaan vertrekt bij Westsite

Afgelopen week heeft trainer coach Edwin Ammerlaan het bestuur en de speelsters van Westsite laten weten dat hij aan het eind van het seizoen stopt als trainer/coach van de Amsterdamse damesselectie.

Ammerlaan: “Ik heb drie prachtige jaren bij Westsite meegemaakt en mocht werken met een zeer leergierige, hechte en enthousiaste groep meiden. Niet alleen heb ik het team grote stappen zien maken, we doen op dit moment ook nog volop mee in de race om het kampioenschap in de Tweede Divisie B. Omdat we over een redelijk krappe selectie beschikken en de speelsters ook veel tijd in het beachhandbal steken – waarbij zij zich overigens kunnen meten met de Europese top – mis ik de mogelijkheden en ruimte om ook volgend seizoen weer progressie te maken. Bovendien denk ik dat het goed is als er na drie seizoenen weer eens een nieuw gezicht voor de groep komt te staan.”

Het bestuur van Westsite is inmiddels gestart met het zoeken naar een opvolger. Edwin Ammerlaan (in het verleden trainer bij de Handbalschool in Noord-Holland en bij de dames van o.a. SEW, Quintus en Nieuwegein) houdt alle opties voor volgend seizoen open: “Hoewel een jaartje rust ook een aantrekkelijk vooruitzicht is, sta ik open voor teams met talent en ambitie. Een ding weet ik in ieder geval zeker, en dat is dat ik de meiden, staf en leden van Westsite absoluut zal gaan missen”, aldus de vertrekkende trainer coach.  

Deel dit bericht