Nieuws

Een nieuwe en een terugkerende speelsters voor De Tukkers

ALBERGEN – De Tukkers heeft voor zich voor komend seizoen versterkt met Annemijn ten Donkelaar. De speelster (18) uit Hengelo komt over van BWO. Ten Donkelaar begon haar handbalcarrière op haar vijfde bij BWO en vanaf haar 14e speelt ze in dames 1. Vorig seizoen speelde de toen nog 17 jarige speelster uit Hengelo al met de gedachte een stap hogerop te maken. Mede door het kampioenschap/promotie naar de tweede divisie en een geweldige team besloot ze nog een jaar bij BWO te blijven. 

“Direct na het eerste contact, de verschillende gesprekken met Arjan Averink, Olga Assink en Ellen Kuipers, en een leuke  kennismaking met de groep was ik al heel enthousiast. Iedereen bij De Tukkers wil ervoor gaan, dat stralen ze uit en dat is wat ik zo mooi vind aan de Tukkers. Alles is goed geregeld en iedereen is gemotiveerd. Ik heb het super naar mijn zin gehad bij BWO, maar het is voor mij nu tijd voor een nieuwe uitdaging, een ander team en trainers.” , zegt Annemijn ten Donkelaar.

“Annemijn is een speelster die zoals wij het zien op meerdere posities inzetbaar is. Zowel in de aanval als in de dekking. Daarnaast is ze snel, sterk, heeft scorend vermogen en wil ze heel graag een uitgebreider trainingsprogramma draaien. Ze past dus prima binnen onze vereniging en onze spelopvatting. ", aldus Arjan Averink.

Annemijn is de eerste versterking voor De Tukkers. Sinds kort traint Merle Leemhuis op de donderdagen mee. Merle verruilde in de jeugd de Tukkers voor DSVD. Merle zal vanaf volgend seizoen terugkeren op het oude nest en bij De Tukkers komen spelen.

Het team van het trainersduo Arjan Averink/Olga Assink staat op dit moment  derde in de tweede divisie A. Drie wedstrijden voor het einde van de competitie is het vizier volledig gericht op de tweede plaats. Ze zullen in een onderlinge strijd waarschijnlijk op de laatste speeldag van de competitie tegen het sterke DSO gaan uit maken wie er dit jaar als tweede gaat eindigen in de tweede divisie A. 

Deel dit bericht