Nieuws

EHC in startblokken voor jubileumweekend

Handbalclub bestaat 1 september 50 jaar

Handbalvereniging EHC uit Leidschendam-Voorburg maakt zich op voor een belangrijke mijlpaal, want vrijdag 1 september bestaat de club 50 jaar! Op dit moment worden de laatste voorbereidingen getroffen voor een sprankelend jubileumweekend waarin EHC het reüniegevoel bij zoveel mogelijk mensen hoopt aan te wakkeren. Dus zegt het voort: EHC bestaat 50 jaar en ziet het eerste weekend van september graag vele handballers uit de historie op Sportpark Westvliet verschijnen.

Het jubileumweekend start officieel vrijdagavond 1 september – exact 50 jaar na de oprichting – met een receptie. Deze avond krijgt extra glans door het ‘optreden’ van selectiespelers van vroeger en nu die puur voor de lol de sportieve strijd aangaan op het handbalveld.

De receptie loopt door in een feestavond die vanzelfsprekend in het teken staat van een halve eeuw EHC. Alle ruim 200 leden van de club blijven die dag slapen op het sportcomplex om de volgende dag getrakteerd te worden op uiteenlopende activiteiten voor de F-jeugd tot en met de heren- en damesrecreanten.

De kroon op het jubileumweekend wordt zondag 3 september als álle teams van EHC een thuiswedstrijd spelen aan de Groene Zoom. Toeschouwers zijn vanzelfsprekend van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen. Bent u zelf oud-EHC’er of kent u oud-leden van onze club die wij nog niet hebben weten te bereiken? Laat dit dan even weten via ehc50jaar@hv-ehc.nl.

Seizoenstart met EHC-toernooi

Maar voordat het zover is staat komend weekend (19-20 augustus) eerst de traditionele start van het handbalseizoen op het programma. EHC heeft aanstaande zaterdag ruim 75 jeugdteams te gast op Sportpark Westvliet en op zondag nog eens 40 ploegen waaronder de heren- en dames senioren. 

Deel dit bericht