Nieuws

EHF Champions League FINAL 4 ook in 2019 in Keulen

Het was in mei 2009 dat de FINAL4  van de Velux EHF Champions League voor het eerst werd geïntroduceerd en gespeeld werd in de LANXESS-Arena in Köln. Het succes van het evenement werd meteen zichtbaar waarop de Europese Handbal Federatie en de  EHF Marketing afdeling besloten om  EHF FINAL4 in Keulen te laten en het evenement continu verder te gaan ontwikkelen. De editie van 2019 zal dan ook de tiende zijn en daarmee ook de eerste jubileumeditie worden die opnieuw plaats zal vinden in de LANXESS-Arena in Keulen, op 1 en 2 juni 2019.

De beslissing om weer in Keulen te spelen werd bevestigd na een bijeenkomst in het stadhuis van Keulen. Terwijl het contract met de LANXESS-arena en de stad Keulen loopt tot 2020, bevatte het een eenmalige optie om de  FINAL4 naar een andere locatie te verplaatsen.

De EHF FINAL4  heeft zich zowel bij spelers als fans bevestigd als het onbetwiste hoogtepunt van het seizoen van het Europese clubhandbal. Op beide speeldagen is de Arena uitverkocht met 19.750 fans. Een extra succesfactor: de wedstrijden op het veld worden aangevuld met een spectaculair showprogramma.

Bovendien is de stad Keulen en de rol die het speelt als gastvrije gastheer onlosmakelijk verbonden met de geweldige ervaring die de duizenden fans, die naar de VELUX EHF FINAL4 afreizen, jaar op jaar genieten. 

Deel dit bericht