Nieuws

EHF-Cup: Volendam naar Macedonië, LIONS naar Luxemburg of Noorwegen

Dinsdagmiddag heeft de loting plaats gevonden voor de eerste en tweede ronde va de EHF Cup bij de mannen. Kras Volendam begint in de eerste rond terwijl OCI-LIONS in de tweede ronde instapt.

Volendam krijgt in de eerste ronde te maken met het Macedonische HC Ohrid 2013 een debutant op het Europese niveau Volendam speelt de eerste ronde van de EHF Cup op 2/3 en 9/10 september. De Noord Hollanders beginnen met een uitwedstrijd.

Wanneer men de eerste ronde overleeft krijgt men in de tweede ronde een tegenstander van een ander niveau. Het Portugese FC Porto komt dan eerste naar Volendam voordat men de uitwedstrijd gaat spelen in de weekenden van 7/8 en 14/15 oktober

OCI-LIONS weet pas na de eerste ronde waar men voor de tweede ronde van de EHF Cup naar toe zal moeten. De tegenstander is de winnaar van de wedstrijd uit de eerste ronde tussen het Luxemburgse Handball Esch en het Noorse OIF Arendal.  LIONS speelt de eerste wedstrijd in het wekend van 7/8 oktober eerste thuis waarna een week later de uitewedstrijd volgt.  

Belgische BENE-League ploegen

Het Belgische Achilles Bocholt speelt in de eerste ronde van de EHf Cup tegen het Montenegrijnse RK Partizan 1949 Tivat Bocholt speelt eerste de uitwedstrijd. Wanneer men de eerste ronde overleeft dan wacht in de tweede ronden de nummer vier van het Champions League Kwalificatietoernooi met als deelnemers het Portugese Sporting CP , het Slowaakse TATRAN Presov , het Oostenrijkse Alpla HC Hard  en het Finse Cocks. Bocholt speel. dan eerste thuis  

HC Vise BM  speelt in de derde ronde van de Challenge Cup tegen het Moldavische PGU Kartina TV Tiraspo. Visé begint in november met een thuiswedstrijd. 

Deel dit bericht