EK U20: Video interviews na afloop van Nederland vs Denemarken

De Nederlandse handballers verloren donderdagavond de eerste EK groepswedstrijd met 31-24 van Denemarken. Na afloop waren de reacties van teambegeleider Ben Gabriel en cirkelspelers Ducan Postel, die zijn 50e interland speelde, teleurstellend. We hebben zelf te veel laten liggen waar de Denen van hebben kunnen profiteren. Vanmiddag tegen de Noren wil men dit toch wel graag rechtzetten. Kijk hier verder

De opgestapte bondscoach Gino Smits zat in Denemarken ook op de tribune. Hij is deze weken in Denemarken om zijn oudste zoon Jorn te helpen bij de verhuizing en om zijn jongste zoon Kay te volgen tijdens het EK. Aan hem werd na de eerste helft gevraagd hoe hij op de eerste dertig minuten terug keek. Over de eerste helft liet de oud bondscoach positief uit De eerste helft hebben ze het prima gedaan je kon wel zien dat het voor beide ploegen hun eerste wedstrijd was.  Kijk hier verder

Noorwegen, de tweede tegenstander van vanavond won zijn eerste wedstrijd tegen Macedonië, dat ook debuteert op het EK U20,  na een 12-7 ruststand met 27-24. Nederland moet winnen om nog kans te hebben om te kunnen gaan spelen voor de plaatsten 1 t/m 8