Nieuws

Fred Kerbusch en Karin Logister nieuwe trainers duo bij BFC dames

Nadat Anita Ruigrok twee weken geleden bekend heeft gemaakt dat ze aan het eind van het seizoen Benefitt/BFC na drie jaar succesvol getraind en gecoacht  te hebben gaat verlaten, heeft het bestuur van BFC bekend gemaakt dat Fred Kerbusch en Karin Logister komend seizoen het trainersduo van de dames selectie zal zijn.

Kerbusch en Logister zullen dan weer in de tweede divisie moeten starten want op doelsaldo hebben de dames afgelopen weekend de promotie naar de eerste divisie gemist

Kerbusch heeft het grootste deel van zijn actieve handbal carrière bij Caesar gespeeld en is inmiddels al jaren actief als trainer. Nu nog van de dames A1 en vanaf komend seizoen is hij samen met Logister verantwoordelijk voor het damesselectie. Logister is  momenteel actief als  trainster bij de dames B1 van handbalvereniging BFC, heeft jarenlang op niveau trainerservaring opgedaan bij BFC en V&L.

“Als vereniging vinden wij het opleiden en koesteren van talent erg belangrijk. Dat richt zich natuurlijk primair op spelers die we binnen de vereniging telkens weer nieuwe uitdagingen willen bieden. Dit jaar zijn we erin geslaagd om die uitdaging ook te bieden aan twee talentvolle trainers / coaches die beiden toe waren aan een volgende stap. Beide hebben een groot verenigingshart, hebben verstand van het handbal en zijn complementair aan elkaar. Wij als bestuur denken dat de dames van Benefitt/BFC met dit trainerskoppel een volgende stap kunnen zetten in de groei die ze de afgelopen jaren hebben ingezet.” aldus Mattie Kaelen, voorzitter van BFC. 

Deel dit bericht