Nieuws

Gaan VOC en Dalfsen definitief hun finaleticket ophalen

Alle ogen zullen zaterdagavond in de dames play-offs gericht zijn op de wedstrijd tussen Sercodak Dalfsen en Vitro Quintus die om 20:45 uur gespeeld gaat worden in de Trefkoele in Dalfsen.

Gaat Dalfsen hier beslissen dat zij ook dit seizoen weer opgaan om voor de vierde keer oprij voor de finale tegen VOC Amsterdam te gaan spelen, of lukt het Quintus om die beslissing te verleggen naar de laatste competitieronde door Dalfsen in eigen huis te verslaan?

Bij Quintus realiseert men zich ook dat de finale om de landstitel wel heel erg ver weg is, want als het lukt om Dalfsen thuis te verslaan dat nog wordt het een moeilijk verhaal want dan wacht op de laatste speeldag voor de Heulse ploeg thuis VOC en gaat Dalfsen op bezoek bij SEW. Realistisch gezien is dat een gelopen race voor Dalfsen maar het gezegde is altijd de wedstrijden moeten eerst nog gespeeld worden, pas daarna kan men conclusies trekken. Maar als Dalfsen zaterdagavond wint is elke speculatie verder verspilde energie want dan staat vast dat VOC en Dalfsen weer gaan betwisten in een best of three  wie de nieuwe landskampioen gaat worden.

Succes Schoonmaak VOC  speelt zaterdag om 19:30 uur thuis tegen Cabooter Group HandbaL Venlo en moet er dan alleen voor zorgend dat men niet tegen een uitglijder aan loopt want ook de Amsterdamse ploeg is nog niet definitief zeker van een plaats in de finale. daarvoor heeft men nog minimaal een punt nodig

Zaterdag Om 20:30 uur spelen Maedilon VZV en Westfriesland SEW in de Noord Hollandse derby tegen elkaar. Voor VZV een mooie gelegenheid om voor de eerste overwinning te gaan in de play-offs, maar daar zal SEW niet aan mee willen werken. De ploeg uit Nibbixwoud aast toch op de vierde plaats en Europees handbal en kan bij een overwinning die plek veilig stellen, als Handbal Venlo VOC geen uitglijder bezorgt.

Deel dit bericht