Nieuws

Gaat de nacompetitie in eerste divisie al in een beslissende plooi vallen?

Het zijn drukke tijden voor de ploegen uit de eerste divisie die de komend weken deelnemen aan de Nacompetitie. Nadat men afgelopen week al een midweeks programma moest afwerken staat komende zaterdag alweer de derde ronde op het programma

Voor ploegen als DIOS  bij de heren en Targos Bevo bij de vrouwen is het de laatste kans om mogelijk nog een rol van betekenis te kunnen spelen in deze nacompetitie. Beide ploegen wachten nog op hun eerste overwinning.

DIOS speelt thuis tegen FIQAS Aalsmeer 3 en heeft alleen maar baat bij een overwinning als in de andere wedstrijd Olympia thuis weet te winnen van koploper Nieuwegein. Als Nieuwegein wint dan lopen ze uit en kunnen de Utrechters terugkijken op een ongekend sterke eerste periode waarin men drie uitwedstrijden achter elkaar heeft gewonnen. Als DIOS dan ook nog wint van Aalsmeer dan slaan ze een gat van vier punten. Dus voor Olympia telt alleen maar de wist, dan  kan men naast Nieuwegein komen en dan blijft het spel nog op de wagen

Vrouwen

Bij de dames wacht Bevo ook op de eerste punten maar of die komende zaterdag gaan komen ligt niet in de lijn der verwachting meteen uitwedstrijd tegen DSVD voor de boeg De ploeg uit Deurningen. laat zich geen derde keer de kaas van het brood eten. Na een mislukte nacompetitie vorig jaar die men vorig jaar op miraculeuze wijze heeft verspeeld en de mislukte kampioensrace tegen Foreholte van dit seizoen moet het dan maar gaan gebeuren via de nacompetitie. De ploeg maakt weer een sterke indruk en bekroonde dat met twee ruime overwinningen.

De wedstrijd tussen ZAP en PSV gaat er om welke ploeg is instaat om in het spoor van DSVD mee te gaan en dan maar hopen dat men eventueel gebruik kan maken van de foutje van de ploeg uit Overijssel.   

Deel dit bericht