Nieuws

Gebroken middenvoetsbeentje Yannick Boers (Hercules)

Yannick Boers heeft tijdens een toernooi in Duitsland zijn middenvoetsbeentje gebroken. Een tegenstander stapte op de voet van de linkshandige schutter tijdens een break-out. ,,In eerste instantie hoorde ik dat ik een gipsschoen aangemeten zou krijgen, maar dat hoeft bij nader inzien toch niet. Ik moet drie weken op krukken lopen en daarna terugkomen voor nader onderzoek. Bij het nieuwe seizoen ben ik weer helemaal fit”, aldus Boers die deze week tot opluchting van Hercules liet weten bij de Haagse club te blijven.

Ook Kevin Landsweers heeft de intentie uitgesproken te blijven bij Hercules na een goed gesprek met de nieuwe trainer/coach Lyacine Kaci. ,,Omdat ook Yannick Boers en Boy Koreneef blijven, overweeg ik sterk om toch te blijven. Deze week heb ik nog gesprekken met de technische leiding. Ik heb nog problemen met mijn duimblessure en met mijn school. Even afwachten hoe dat allemaal loopt.”

Verder is  manager Nico Dijkstra nog in gesprek met cirkelloper Thijs Ravensbergen. ,,Hij wil stoppen, maar wij willen Thijs er graag bij houden. Hoop dat het lukt.” 

AD SPORT/PETER LOTMAN  

Deel dit bericht