Nieuws

Giovanni Voskuil stop al trainer coach bij EHC

Na drie prachtige seizoenen voor de herenselectie van EHC en trainer/coach Giovanni Voskuil is het moment gekomen om een volgende stap te zetten. Gevolg: een vacature bij de herenselectie van handbalvereniging EHC in Leidschendam-Voorburg.

Giovanni Voskuil kreeg het voor elkaar om direct in zijn eerste seizoen met de heren te promoveren van de hoofdklasse naar de 2e divisie en wist het jaar erop direct een vierde notering te pakken in het eindklassement nadat men zelfs nog lange tijd mee had gedaan om de promotie naar de eerste divisie.

Ook dit seizoen heeft de herenselectie goed gespeeld en is de sfeer nog altijd opperbest, mede dankzij de inzet en overtuiging van de trainer coach. Sportief speelt men ook nog altijd mee om een plek in de eerste divisie. Met nog drie wedstrijden te spelen staat men op de derde plaats één punt achter op Nieuwegein. Dit seizoen promoveren er direct twee ploegen naar de eerste divisie. Dit in verband met de uitbreiding van de BENE-League en de Eredivisie

EHC heeft in een korte periode een bijzonder goede band opgebouwd met Voskuil en men is dan ook aan het bekijken of men aan elkaar verbonden kan blijven voor de komende seizoenen.

Naast de vacature voor de herenselectie is de technische commissie ook opzoek naar een trainer coach voor de  damesselectie.

Deel dit bericht