Nieuws

HARO wordt komed seizoen ARBO Rotterdam HANDBAL

Op dinsdag 6 juni heeft het bestuur van Stichting HARO vertegenwoordigd door Yvonne Vondeling en Eric Dingemanse op het kantoor van ARBO Rotterdam een nieuwe sponsorovereenkomst gesloten met Arbo Rotterdam .

ARBO Rotterdam zal de komende twee jaar, met nog een optie voor twee jaar, de Hoofdsponsor zijn van HARO. Onderdeel van deze overeenkomst is dat de naam van HARO aangepast wordt naar: ARBO Rotterdam HANDBAL.

De twee teams, te weten het Eerste heren team dat uitkomt in de eredivisie en het Heren A-Jeugdteam dat uitkomt in de landelijke jeugddivisie zullen onder deze naam deel gaan nemen aan de competities in seizoen 2017-2018.

ARBO Rotterdam is een bekende speler in de Rotterdamse sportwereld, zo zijn ze onder meer sponsor van Sparta, Excelsior, Feijenoord waterpolovereniging SVH en Para-olympiër Handbiking Tim de Vries.

 Naast dat deze overeenkomst een financiële impuls geeft aan de Topsport Ambities van HARO zijn er ook voordelen voor de leden van de Heren selectie. Zij mogen kosteloos gebruik maken van het cursus aanbod van ARBO Rotterdam.

Het bestuur van HARO is blij met de nieuwe hoofdsponsor. "Wij hebben zelf de stoute schoenen aangetrokken en contact gezocht met ARBO Rotterdam. Wij wisten dat ze gingen stoppen met Fusion (Volleybal). ARBO Rotterdam was gelijk enthousiast, maar ze hadden wel één voorwaarde, dat wij ons handhaafden in de eredivisie," legt Eric Dingemanse, secretaris van HARO , uit. "Dat is ons afgelopen weekend gelukt." 

Deel dit bericht