Nieuws

HC Visé BM haalt twee nieuwe spelers

Het Belgische HC Visé BM, afgelopen seizoen debutant in de BENE-Laegue met een zesde plaats en als vierde Belgische ploeg deelnemer aan de strijd om de Belgische landstitel, heeft zich voor het komende seizoen versterkt met twee nieuwe spelers. Trainer coach Perdag Dosen moest opzoek naar vervanging op de linkeropbouwpositie omdat international Benjamin Danesi tijdens de laatste wedstrijd van het seizoen tegen Achilles Bocholt geblesseerd raakte aan zijn knie en daardoor langdurig is uitgeschakeld.

De club heeft twee spelers voor de linkeropbouwpositie aangetrokken een geroutineerde kracht en een jong talent.

Van het Luxemburgse Handball Kaerjeng komt de 31-jarige 2.07 meter grote Italiaan Francesco Volpi over. De afgelopen vier jaar heeft hij in Luxemburg gespeeld. Hij begon zijn handballoopbaan in zijn geboorte plaats Prato bij Alpi Prato. Later speelde hij in zijn geboorteland nog nog voor Bologna United, SVV Bozen en Loacker Südtirol Team voor hij naar Luxemburg vertrok.

Uit het Bosnische Zenica komt de 20-jarige Hamza Hadzic naar het Belgische Visé . Hij komt over van het Bosnische Handball Team Celik waarmee hij afgelopen seizoen de vierde ronde van de Challenge Cup bereikte 

Deel dit bericht