Nieuws

“Help de Jongens van Oranje U20 en U18 naar de top van Europa”

De ouders van de spelers uit de groep van Jong Oranje zijn een actie begonnen via het crowdfunding platform indiegogo om extra geld in te zamelen voor Oranje U20 en Oranje U18 die beide deze zomer gaan deelnemen aan het EK.

De spelers van U20 gaat naar Denemarken en die van U18 naar Litouwen Het geld dient om de teams een goede voorbereiding te kunnen laten maken, wat essentieel is om tijdens het EK goed te kunnen presteren. Nu beide teams voor het eerst in de historie gaan deelnemen aan een EK kunnen wij ze niet in de kou laten staan.

Onder het mom van “Help Jong Oranje naar de top van Europa” hopen de ouders met deze crowdfunding actie een aanzienlijk bedrag binnen te halen om deze jonge talenten te helpen naar de top van Europa te komen.

Uiteraard betaald het NHV het grootste deel van de kosten, echter om zich op de allerbeste manier die mogelijk is voor te bereiden op deze toernooien zal er meer geld nodig zijn. Het streefbedrag van de actie is € 15.000 maar we hopen natuurlijk op veel meer om een goede pot voor deze talenten op te zetten.

Het is niet alleen een “vrienden van” actie, maar men kan ook mokken, shirts, ballen, foto’s en dergelijk bestellen met afbeeldingen en handtekeningen van spelers of het hele team erop.

Ook bestaat er de mogelijkheid om “shirtsponsor” voor het officiële wedstrijdshirt te worden of om op het inloopshirt te komen staan wat speciaal voor dit EK zal worden gemaakt. Ook kunnen de jongens bijvoorbeeld clinics geven bij de clubs in Nederland

Wil u de spelers van Oranje U20 en Oranje U18 steunen in hun route naar het EK dan kunt op deze link klikken  https://igg.me/at/OranjeU21/

 

Deel dit bericht