Nieuws

Hercules wil op termijn terugkeren naar de eredivisie

Haagse club bouwt aan een jonge ploeg en neemt daarvoor de tijd  

Bij Hercules heeft men voor komend seizoen de Technische Staf rond. De eerste heren selectie die dit seizoen uitkomt in de Eerste divisie zal zoals we al eerder berichtte (lees hier) onder leiding staan van Lyacine Kaci. Het Tweede herenteam dat uitkomt in de Hoofdklasse C  staat onder leiding van oud speler Ramond Meijer.

Momenteel heeft Hercules 21 spelers voor het eerste herenteam, daaronder een aantal belangrijke spelers die men heeft kunnen behouden zoals Wesley Hage, Boy Koorneef en Yannick Broers. Het is de bedoeling dat de spelers die het nu nog niet gaan halen in het tweede team gaan spelen dat daarnaast aangevuld wordt met spelers van het derde team. “Bij die 21 spelers zitten ook een vijftal spelers die van de A-jeugd zijn doorgestroomd. De komende periode gaan we bekijken wie in welke team zal gaan spelen”, vertelt Robin Vendeloo.

“Het doel is bouwen met een jong team en daarbij komend seizoen in de top 5 van de eerste divisie mee te komen. Op termijn willen we terug naar de eredivisie maar het moet niet op één seizoen aankomen.  Wel hopen we op een periode titel zodat we aan het eind van het seizoen nog een aantal goede wedstrijden hebben waar we nog een brok ervaring in kunnen opdoen”.  

Deel dit bericht