Nieuws

Hurry Up in dubio over toelaten Fanseat

Aan de rand van de presentatie van het nieuwe seizoen van de BENE-League in Antwerpen verkeert JMS Hurry Up in het ongewisse of de openingswedstrijd in de eigen hal tegen Sasja Antwerpen wel via de live stream te volgen is, zo liet voorzitter Hendrik Velzing donderdagmiddag na afloop van de BENE-League presentatie weten.

Het bestuur van Hurry Up vraagt het bestuur van het Nederlands Handbal Verbond (NHV) om compensatie na het wegvallen van de deal met Podium TV en het Dagblad van het Noorden.

Voorzitter Velsing: “We lopen veel inkomsten mis omdat er nu geen advertenties met sponsorlogo’s in de krant staan.” De nieuwe partner Fanseat die alle 136 BNL-wedstrijden gaat uitzenden, weigert vooralsnog tegemoet te komen aan het voorstel van Podium TV om éénmaal per maand een wedstrijd live uit te zenden. “Op de vergadering in Waalwijk werd ons beloofd dat er een passende oplossing gevonden zou worden. Dit is tot nu toe niet het geval. Fanseat komt niet eerder in onze hal totdat er een goede regeling met ons is getroffen,” aldus Hurry Up-voorzitter Velzing. 

Deel dit bericht