Hurry Up kansloos in Portugese Almada

Voor de handballers van JMS Hurry Up duurde het seizoen een wedstrijd te lang. In de tweede halve finale van de Europese Challenge Cup was de ploeg uit Zwartemeer kansloos tegen het Portugese Sporting CP.

Na een 21-7 ruststand verloor de ploeg uit Drenthe met 37-14. Daarmee komt er een eind aan een slopend seizoen voor de ploeg uit Zwartemeer die drie finale wisten te bereiken, maar evenveel keer sneuvelde.

Vanaf het begin was het duidelijk dat de ploeg, waar Trainavisius geblesseerd op de bank bleef en Tommie Falke geblesseerd aan zijn enkel aan de wedstrijd begon, maar na een break toch te veel last had van zijn blessure en geblesseerd het verliet, de scherpte miste. Na tien minuten was duidelijk dat Hurry Up een moeilijke avond te gemoed zou gaan als het 7-2 wordt terwijl het halverwege de eerste helft 13-2 stond.

In het tweede deel van de eerste helft ging het wat meer gelijk op maar waarin de Portugezen nog altijd iets konden uitlopen, hetgeen een 21-7 ruststand opleverde. Daarmee was de wedstrijd al lang gelopen. Uiteindelijk eindigt het Europese avontuur voor Hurry Up met een 37-14 nederlaag en met een ronde kaart voor Ronald Suelman na zijn derde tijdstraf, maar desondanks heeft men toch een stukje Nederlandse handbalgeschiedenis geschreven door als eerste mannenteam ooit een Europese halve finale te bereiken.

Joel Heusmann 4, Thies Berendsen 3, Sjoerd Boonstra 2, Tommie Falke 1, Dimitrios Katsikis 1, Tobias Marx 1, Bart Mik 1, en Ronald Suelman