Nieuws

Joop Fiege start met E&O voorbereiding op nieuw seizoen

Maandag 24 juli klokslag 19.00 uur starten de mannen van Oosting E&O met de voorbereiding op het nieuwe handbalseizoen. Plaats van handeling, de Oosting Arena in Emmen. Het eerste competitietreffen staat voor zaterdag 10 september op de agenda. In Rotterdam is Rotterdam Handbal de tegenstander.

Maar zover is het nog lang niet. De na drie seizoen weer op het vertrouwde nest teruggekeerde trainer/coach Joop Fiege heeft gekozen voor een lange voorbereiding. Min of meer genoodzaakt door de late schoolvakanties in het Noorden.

Handballiefhebbers van de derby E&O - Hurry Up komen in de voorbereiding ruim aan hun trekken. Beide clubs spelen weliswaar in een andere competitie maar ontmoeten elkaar bij het E&O toernooi op zaterdag 19 augustus in Emmen en bij het Hurry Up toernooi op zaterdag 2 september in Zwartemeer. De mooiste handbalderby van Nederland trekt ook de interesse uit het buitenland. Beide teams zijn namelijk uitgenodigd om in België deel te nemen aan het toernooi van de nieuwe BENE-League deelnemer Sporting Nelo.

Voor wat betreft de samenstelling van de eerste selectie. Het contract met de Kroaat Marko Vidovic is niet verlengd. Daniel van der Ham kan werk en handbal niet meer combineren en heeft de sport voorlopig vaarwel gezegd. Freek Gielen gaat verder als assistent bij Heren 1 en blijft tevens trainer/coach van Heren 2.

Voorbereiding Oosting E&O 

Maandag 24 juli

19.00 uur Eerste zaaltraining

Vrijdag 4 aug.

19.00 uur OHV Aurich (DLD)) – Oosting E&O

Zaterdag 12 aug.

15.00 uur Oosting E&O – OHV Aurich (Dld)

Zaterdag 19 aug

11.00 uur Oosting E&O toernooi met deelname van JMS Hurry Up (NED), Varel (DLD), Achilles Bocholt (BEL)

Zaterdag 26 aug.

13.20 uur Toernooi Sporting Nelo in Neerpelt in Belgie met deelname van Oosting E&O, JMS Hurry Up, Merksem (BEL), Sporting Nelo (BEL)

Zaterdag 2 sep.

JMS Hurry Up Toernooi in Zwartemeer met deelname van o.a. JMS Hurry Up, DFS Arnhem en Oosting E&O.

Zondag 3 sep.

12.00 uur Oosting E&O – Aristos. Aanvang: 12.00 uur 

Deel dit bericht