Nieuws

Juri Corvers nieuwkomer bij Handbal Venlo, Sjuul Rutten blijft.

Cabooter HandbaL Venlo meldt woensdag  dat Sjuul Rutten ook komend seizoen bij de Venlose mannenploeg zal spelen en presenteert Juri Corvers voor het komende seizoen als nieuwkomer.

De 28-jarige opbouwer Juri Corvers uit Neeritter volgt trainer Eric Eussen vanuit Sittardia naar Venlo. De geboren Sittardenaar is leerkracht in het basisonderwijs in Haelen en speelt voornamelijk midden- en linksopbouw. Corvers heeft altijd bij Sittardia gepeeld. Hij maakte ook onderdeel uit van de ploeg die in 2007 de laatste finale van Sittardia om de landstitel heeft gespeeld. Hij maakte in 2008 de overstap naar de Wild Dogs en een jaar later naar LIONS. Na twee jaar met voornamelijk veel blessureleed keerde hij weer terug naar Sittardia.

Sjuul Rutten  heeft het afgelopen seizoen op de linkerhoek bij HandbaL Venlo gedebuteerd in de eredivisie. De student aan het Graaf Huyn College in Geleen heeft het handbal van zijn ouders met de paplepel ingegoten gekregen. De aalvlugge hoekspeler maakte het afgelopen seizoen een goede ontwikkeling door. Dit bleek ook toen hij een aantal weken geleden wederom werd geselecteerd voor Oranje U17.

Met het aantrekken van Corvers en het blijven van Rutten komt de Venlose selectie steeds meer op sterkte.

Deel dit bericht