Nieuws

Justin Pronk nieuwe trainer bij de damesselectie van Hellas

Volgend seizoen zal de damesselectie van Hellas onder leiding staan van Justin Pronk. Hij is daarmee de opvolger van Nico Stet, die na de degradatie naar de tweede divisie uiteindelijk toch heeft besloten te stoppen als trainer coach. Helleen in hart en nieren Bart Uijtdebroek blijft aan als keeperstrainer. Sandra Oosterbaan, voormalig keepster van de Haagse ploeg, zal de rol van begeleidster op zich nemen.

Verheugend is dat de selectie vrijwel compleet is gebleven. Wel hadden de beide keepsters eerder dit jaar al aangegeven aan hun laatste seizoen bezig te zijn maar hun plek wordt voor het komend seizoen onder de lat ingevuld door Naomi van der Geest vanuit de eigen jeugd en Sanne de Laater, overgekomen van Aalsmeer.

Na het vertrek van Stet in mei heeft het management Justin Pronk en Neso Saponjic bereid gevonden op interim basis de trainingen te verzorgen en dat heeft er toe geleid dat men de selectie bijeen heeft kunnen houden. Dat niet alleen de damesselectie tevreden was blijkt nu uit het feit dat de beide heren ook komend seizoen de groep onder hun hoede zullen nemen.

In de huidige selectie ziet Pronk voldoende potentie om komend seizoen te bouwen aan een mooie toekomst. Hierin zal, naar het voorbeeld van de jongensjeugd, ook de koppeling met de jeugdopleiding onder leiding van Björn Budding en Neso Saponjic een nadrukkelijke rol spelen.

 

  

Deel dit bericht