Nieuws

Kaarten bestellen voor derby der lage landen: België vs Nederland

Wees er snel bij want vol = vol

 

Op 6 januari 2017 om 19u45 vindt er een onvervalste Derby der Lage Landen plaats in de Bocholter Damburg! Zowel de Belgian Red Wolves als Oranje werken een oefenprogramma af in de winterstop en op deze vrijdagavond kruisen ze de degens in onze handbalarena! Onze Damburg is snel gevuld dus ons advies is om je kaarten zo snel mogelijk te bestellen om erbij te kunnen zijn! Aangezien het om een evenement van de BHB gaat, moet iedereen kaarten bestellen.

Hoe bestel je kaarten?

Je stuurt een mailtje naar RedWolves@handbalbocholt.be met daarin duidelijk vermeld: naam, volledig adres, telefoonnummer, het aantal kaarten en het bijbehorende bedrag (let op de verschillende tarieven!).

Je krijgt een bevestigingsmail.

Je maakt vervolgens het gevraagde bedrag over op rekeningnummer RED WOLVES: BE77 7390 1386 5442 - KREDBEBB.

Na ontvangst van betaling, krijg je de kaarten thuis via de post. Dit kan enkel voor kaarten besteld én betaald vóór 2 januari 2017

Voorverkoop

Op zaterdag 17 december 2016 is er in De Damburg ook een voorverkoop voorzien waar je rechtstreeks kaarten kan kopen. De verkoop gaat door vanaf 19u30 tot aan het begin van de thuiswedstrijd tegen Bevo, en dan opnieuw na de wedstrijd.

Tarieven

Tot 16 jaar: 4€ in voorverkoop --- 5€ aan de kassa (indien nog beschikbaar). Een paspoort kan ter controle gevraagd worden.

Vanaf 16 jaar: 8€ in voorverkoop --- 10€ aan de kassa (indien nog beschikbaar). 

 

Deel dit bericht