Nieuws

Kaartverkoop Supercup wedstrijden loopt als een sneltrein

Vijf dagen geleden is de ticketverkoop voor de twee supercupwedstrijden van 2017 van start gegaan. Maandag meldde de organisatie al dat het storm loopt met de verkoop van de tickets. Al meer dan de helft van de 850 beschikbare kaarten is verkocht en het ziet er dan ook naar uit dat de The Dome in Houten net als vorig jaar weer volledig uitverkocht zal zijn.

Vanwege het feit dat de handbalbalsport in zijn geheel behoorlijk in de lift zit loopt de verkoop dit jaar echter veel harder dan afgelopen jaar.  Wilt u er ook bij zijn op zondag 27 augustus als VOC Amsterdam en Dalfsen bij de dames en LIONS en Aalsmeer bij de heren voor de eerste prijs gaan strijden dan moet u er snel bij zijn. De nog resterende kaarten zijn hier te bestellen http://www.supercuphandbal.nl

De organisatie heeft ook een mooi programma om het publiek te vermaken tussen de twee wedstrijden door weten te realiseren, dus wees er snel bij want vol is vol. Het zou vervelend zijn als de organisatie het bordje uitverkocht op de deur kan hangen en u heeft nog geen kaartje besteld.

14:00 uur Succes Schoonmaak VOC Amsterdam vs Morrenhof Janssen Dalfsen

17:00 uur OCI-LIONS vs FIQAS Aalsmeer

Tickets:

Tot 16 jaar  € 11,00

Vanaf 16 jaar  € 16,00

Een toegangskaart geeft toegang tot beide wedstrijden. 

Deel dit bericht