Nieuws

Keepersclinc V&L geslaagd evenement

De keepersclinic van Vlug en Lenig op  zaterdag 21 en 28 oktober was een geslaagd evenement. In totaal waren 64 keepers en keepsters tussen de 11 en 17 jaar aanwezig in sporthal Glanerbrook in Geleen.  Door de deskundige en betrokken begeleiding van Limburgse BENE-League of Eredivisiekeep(st)ers werden de oefeningen uitgelegd en vervolgens werd dit door de deelnemers in de praktijk toegepast. Dit als onder leiding van beide V&L-keeperstrainers Jean Last en Zoran Kenjic.

Zelfs vanuit Hengelo, Apeldoorn, Houten en diverse Brabantse clubs waren keepers en keepsters gekomen om deel te nemen aan de clinic. Uiteraard waren vele ouders aanwezig op de tribune om te genieten van de acties en plezier van hun kinderen.

Tijdens de goed georganiseerde bijeenkomst werd de gevarieerde oefenstof  voor de kinderen op een toegankelijke en begrijpelijke wijze uitgelegd en geoefend. Voor veel deelnemers was het een leerzaam en nuttig clinic vooral omdat ze aangaven dat tijdens hun eigen clubtrainingen weinig aandacht werd besteed aan oefeningen voor keepers.

Gezien de grote belangstelling overweegt V&L het geslaagde evenement jaarlijks te gaan organiseren.

Na afloop ontving elke deelnemer een certificaat en een speciale handtekeningenkaart van de aanwezige Limburgse Keepers . Bijgaand filmpje geven een goed beeld van deze happening Kijk hier veder  

 

Deel dit bericht