Nieuws

Keepsters Renate Bakker kiest voor Fortissimo

De voor E&O uitkomende ex-jeugd International Renate Bakker kiest het komende seizoen voor Fortissimo. Haar studie brengt de 20-jarige doelverdedigster naar het midden van het land. Volgend jaar studeert ze in Utrecht af en pakt daarna een universitaire studie Pedagogische Wetenschappen aan de universiteit van Utrecht op.

Na een proeftraining aan begin van het jaar was de keuze voor Bakker makkelijk. Het niveau, de groep en de training spraken haar aan. Helaas gooide een vervelende enkelblessure de rest van haar seizoen in de war. Nu is ze weer fit verklaard en staat ze aan de vooravond van haar rentree op de handbalvelden.

Coach Willem-Jan Ruder: "We krijgen met Renate weer een talentvolle jonge keepster in huis, die samen met Patty van Rossum het doel gaat verdedigen. We zijn dan ook blij dat we haar hebben kunnen overtuigen om voor Fortissimo te kiezen”.

Na een korte vakantie is de ploeg uit Cothen alweer druk met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Daarvoor worden een aantal wedstrijden gespeeld alvorens men op 21 juni a.s. echt met vakantie kan. 

Deel dit bericht