Nieuws

Kees Boomhouwer nieuwe hoofdtrainer bij CSV/Meervogels

Het was een spannend einde vorig seizoen voor het bestuur, de technische commissie en de herenhandballers van CSV Handbal. Er waren veel ontwikkelingen binnen zowel de trainersstaf als jeugdspelers. Nu is alles op z’n plek gevallen: een nieuwe hoofdtrainer voor de herenselectie en een aantal goed gevulde heren jeugdteams. De herentak gaat dan ook een mooi seizoen tegemoet.

Kees Boomhouwer nieuwe hoofdtrainer
Plezier en ambitie gaan bij CSV hand in hand. Juist dat is wat Kees Boomhouwer, voormalig trainer van de dames van Fortissimo, zo aanspreekt.: “Dat bij de spelersgroep fanatisme samen gaat met gezelligheid is voor mij een voorwaarde. Ik zie dat terug bij CSV en heb veel zin in deze uitdaging. Promoveren is het doel, dat zou prachtig zijn”, aldus de nieuwe trainer coach Kees Boomhouwer die de opvolger wordt van Jacco Kerssens die de ploeg vorig seizoen uiteindelijk naar een vierde plaats leidde vanwege een minder doelsaldo dan EHC.

Daarmee is het meteen maar duidelijk: de officieuze doelstelling van een Top-3 notering wordt waarschijnlijk door CSV/Meervogels overboord gezet. Na afgelopen seizoen, waarin de promotie op doelsaldo werd misgelopen, is het team theoretisch komend seizoen het sterkste van de competitie in de tweede divisie A. De ploeg blijft nagenoeg compleet en wellicht heeft het aantrekken van de nieuwe top trainer en voormalig Nederlands international tot gevolg dat het team nog versterkt kan worden.

Nieuwe jongens jeugdteams
CSV werkt hard aan de populariteit van handbal onder jongens in de omgeving van Castricum. Komend seizoen verwelkomt de club met trots nieuwe leden in alle leeftijden: van senioren tot de kleinste jeugd en alles daar tussen. Er is een goed gevuld jongens C team gevormd in samenwerking met A&O uit Alkmaar en ook het D team gaat versterkt van start. Ook bij de allerkleinsten zijn de jongens goed vertegenwoordigd: CSV heeft komend seizoen een F-team en een ‘kabouter team’ - handbal voor de allerkleinsten, iedereen is welkom.  

Deel dit bericht