Nieuws

Korte voorbereiding voor Volendam

De handballers van Kras Volendam kennen een korte voor bereiding op het nieuwe seizoen. De selectie begint pas op maandag 7 augustus onder leiding van de nieuwe trainer coach Peter Portegen, die na tien jaar weer terugkeert in Volendam, met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. De selectie moet vervolgens al op zaterdag 2 september in de eerste ronde van dan EHF Cup de eerste wedstrijd spelen tegen het Macedonische HC Ohrid uit in Macedonië waarna een week later de thuiswedstrijd op het programma staat.

Eduard Klyuyko en Ducan Postel vertrokken halverwege het vorige seizoen al uit Volendam terwijl Rutger Ten Velde inmiddels ook naar Wilhemshavener HV is overgestapt waar Postel al in januari naar toe is verhuist. Tom Schilder en Marco Woltersom zijn gestopt met hun topsportcarrière. De vertrekkende spelers heeft men opgevangen met het aantrekken van Igor Mršulja die al sinds januari in Volendam verblijft. Sonni de Jonge Bevo, Gerrie Eijlers GWD Minden, Tim Claessens Limburg LIONS en Marnix Roos Hellas,

In een korte voorbereiding pas ook een kort voorbereidingsprogramma.

Op zaterdag 12 augustus speelt men een trail in het Belgische Neerpelt tegen de nieuwkomer in de BENE-League Sporting Nelo en de Nederlandse eredivisionist Hellas.

Op 18 augustus vertrekt men voor een trainingsstage van een week naar Valencia. Daar speelt Volendam dan drie oefenwedstrijden.

Daarna heeft men nog een week om zich voor te bereiden op de dubbele ontmoeting tegen HC Ohrid.

Deel dit bericht