Nieuws

Kwiek start voorbereidingen nieuwe seizoen

Dinsdag 16 mei is de selectie van  Klink Nijland Kwiek gestart met haar voorbereidingen op het nieuwe seizoen, wat in het weekend van 9 september van start zal gaan.

Na de laatste competitiewedstrijd in de eredivisie heeft het team een aantal weken rust gehad. De afgelopen periode is hard gewerkt aan een goed programma en een voltallige damesselectie die er voor moeten zorgen dat Kwiek komend seizoen mee kan strijden om de bovenste plaatsen in de eerste divisie.

Kim Boerdam, Hante Hamel, Meike Damhuis, Milou Koggel, Maaike van Oldeniel zijn nieuw bij de selectie en zullen samen met de andere speelsters de strijd met elkaar aangaan om tot de definitieve selectiegroep te gaan behoren.

Op dinsdag 23 mei speelt de voorlopige selectie hun eerste thuiswedstrijd in sporthal Tijenraan tegen de selectie van Oranje U17. ’s Middags trainen beide teams eerst van 16.00-17.30 uur, deze trainingen zijn openbaar en iedereen is welkom om te komen kijken. De Oranje U17 selectie is zich aan het voorbereiden is op het Europees Jeugd Olympisch Festival in Hongarije en het Europees Kampioenschap U17 in Slowakije.In deze selectie zitten twee Kwiek speelsters namelijk Floor Tutert en Kim Boerdam.

De wedstrijd start om 19.30 uur, de entree is tot 16 jaar gratis, daarna 2 euro. 

Deel dit bericht