Nieuws

LIONS: BENE-League en Europees in één week

De eerste thuiswedstrijd in de Europacup staat eraan te komen. Maar eerst moet er nog een vooruitgeschoven wedstrijd in de BENE-League gespeeld worden tegen Hurry Up. OCI-LIONS is samen met Bocholt nog ongeslagen en deelt de eerste plaats met de Belgische titelverdediger..
 
LIONS is het nieuwe seizoen uitstekend gestart met de sterk vernieuwde selectie bestaande uit een goede mix van ervaren spelers aangevuld met eigen jonge talenten. Vooral de sterke dekking en goed keeperswerk gaven de basis. In de aanval werden de hoekspelers veel meer dan voorgaande jaren in het spel betrokken. Tegenstander JMS Hurry Up zit nog niet in hun normale ritme en is niet zo geweldig aan het seizoen begonnen. Zij zullen, onder leiding van de ervaren coach Martin Vlijm, er alles aan willen doen om de punten mee naar het noorden te nemen.
Voor LIONS is het woensdag een goede graadmeter voor het aanstaande thuisduel in de Europcup tegen het Noorse OIF Arendal, dat op zaterdag 7 oktober gespeeld wordt in de City Resort (Fitland) hal.
 
Donderdag 12 oktober (20.45 uur) volgt het BENE-League-duel bij Wematrans Quintus. Twee dagen later wordt in Noorwegen de return tegen Arendal gespeeld. 
 
Woensdag 4 oktober BENE-League om 20.00 uur LIONS vs Hurry Up
 
Locatie: Stadssporthal, Stadswegske 8 Sittard
 
Zaterdag 7 oktober EUROPACUP om 19.30 uur LIONS vs OIF Arendal (NOR)
 
Locatie: City Resort (Fitland), Milaanstraat 115 Sittard
 
Geldig entree bewijs
 
Omdat het een EHF-wedstrijd is, moet er voor deze Europacupwedstrijd tegen Arendal een geldig entreekaartje gekocht worden. 
 
Volwassen 10,- jeugd en 65+ 5,- euro. 
 
Voor meer info: www.limburglions.nl 
 
 
Deel dit bericht