Nieuws

Livestream 11:00 WK U20: Oranje U20 vol vertrouwen tegen China

Vanmorgen 11:00 uur Nederlandse tijd staat voor de Oranje handbalsters U20 de derde WK wedstrijd in het Russische Moskou op het programma. China, dat net als Nederland nog puntloos is, is de volgende tegenstander vandaag. De Chinese handbalsters verloren de eerste wedstrijd met 28-23 van Japan en ging met 39-19 onderuit tegen Rusland.

“Met Annika Noordink gaat het al wat voor uit” vertelt trainer coach Alex Vaassen. “We hopen dat ze in de kwartfinale weer mee kan doen”.

“De wedstrijden waar we hadden kunnen stunten zijn nu geweest”, gaat Vaassen verder. “Zweden en Rusland zijn toch echter een maatje te groot gebleken voor ons ondanks dat er perioden waren in de wedstrijd dat we heel goed mee konden. We konden dat echter geen 60 min volhouden”.

“China is een tegenstander waar we niet alleen van willen winnen maar ook gewoon van moeten winnen. De speelstijl waarin ze spelen is minder bekend voor onze speelsters maar er zijn veel mogelijkheden hun dekking goed te bespelen. Op de training gisteren hadden de speelsters goede oplossingen voor de offensieve dekking van China dat geeft vertrouwen in een goede afloop” aldus de bondscoach

De wedstrijd tegen China is weer via de livestream te bekijken vanaf 11:00 uur Nederlandse tijd. 

Live stream: 11:00 uur Nederland – China

Deel dit bericht