Nieuws

Luc Steins: Mooi uitganspunt voor de wedstrijd tegen Belgie

 “Hoe het proces is gelopen verdient niet de schoonheidsprijs”

Luc Steins was na afloop van de wedstrijd tegen Griekenland tevreden. “We hebben vanaf het begin tot het einde van de wedstrijd in handen gehad en zijn eigenlijk niet een keer in gevaar geweest. Daarmee hebben we denk ik een goede teamprestatie neergezet. Zo goed als iedereen heeft gespeeld en wat minuten kunnen maken en de nieuwe trainer heeft zijn ding kunnen doen, dat we dan meteen ook winnen is mooi.”

Hoe was het onder de nieuwe trainer en toch ook wel met een andere groep hier te staan? .  “Het was wel weer wennen en als je kijkt hoe het proces is gelopen is verdient dat niet de schoonheidsprijs denk ik. We waren er met z’n alle van overtuigd dat we deze kwalificatiereeks met Joop Fiege zouden gaan doen. Hoe dat gelopen is vind ik jammer maar we zullen uiteindelijk toch vooruit moeten. Vandaaghebben we met deze trainer geluk dat hij dit project durft aan te pakken en we met negen doelpunten verschil thuis van de Grieken kunnen winnen” aldus Luc Steins , die er nog wel aan toevoegt dat hij denkt dat men niet mag klagen  met deze uitslag.

“Er valt qua spel nog van alles te verbeteren. Daar zullen we ook naar moeten gaan kijken, maar voor zo'n  eerste wedstrijd denk ik dat we gewoon tevreden moeten zijn. Ik hoor dat de Belgen tegen Turkije gelijk hebben gespeeld, dus dat is voor ons een mooi uitgangspunt. Nu op naar zondag” 

Luister hier verder naar Luc Steins

Deel dit bericht