Nieuws

Mark Broers: Deze beslissing staat los van de blessures

Den Haag - Handballer Mark Broers verlaat na ruim een jaar al weer BENE-Leagueclub Quintus. Vanwege blessures kwam de 25-jarige opbouwer nauwelijks aan spelen toe. Hij keert terug naar zijn oude club WHC in Den Haag. 

Wat is precies de reden?

Mark Broers: ,,Ik kan het vele trainen bij Quintus niet meer combineren met mijn fulltime baan. Zes keer trainen per week is niet niks. Door het drukke weekschema heb ik vrij weinig rustpunten in de week.”

Hebben die blessures nog meegespeeld?

,,Nee, dit staat eigenlijk los van de diverse blessures die ik dit seizoen heb gekend. Ik kies er bewust voor om een stapje terug te doen. Even orde op zaken stellen en tot rust komen.”

Was het wel leuk bij Quintus?

,,Ik had het zeker naar mijn zin. Quintus is een zeer warme, gezellige en sociale vereniging, verweven met een goed topsportbeleid en een sterke topsportmentaliteit. De mannenselectie van de club is daar een goed voorbeeld van.”

Waarom terug naar WHC?

,,Dat blijft toch mijn cluppie. Van jongs af aan ben ik daar begonnen met handballen. Ik heb een zeer sterke binding met de club. Mijn vrienden zitten er nog, dus de beslissing om terug te gaan naar WHC was snel genomen.”     

AD SPORT/PETER LOTMAN 

Deel dit bericht