Nieuws

Maurice Janssen nieuwe trainer bij de dames van Bevo

Maurice Janssen (41) is met ingang van nieuwe handbalseizoen de nieuwe trainer coach bij de dames van Targos Bevo Hc. Hij volgt Osvaldo Gomes op als trainer die vier jaar de  dames onder zijn hoedde had, maar komend seizoen de overstap gaat maken naar de heren van Swift Arnhem

Janssen heeft voor twee seizoenen getekend bij de Panningse ploeg. Hij heeft ervaring als trainer bij het Belgische Overpelt (dames), Sittardia (mannen) en V&L (dames). De afgelopen anderhalf jaar stond hij aan het roer bij de V&L, die in de eredivisie uitkomen.

“Ik wilde in eerste instantie een sabbatical year nemen, en alleen iets doen als er iets leuks kwam, Bevo heeft mij benadert om trainer te worden maar ook om ervoor te zorgen dat er een goed jeugdbeleid is. We denken er hetzelfde over en dat betekende voor mij de uitdaging om te kijken wat er uit komt”. aldus Janssen. “Er wacht mij dan ook een grote uitdaging om talenten beter te maken en naar een hoger niveau brengen, zodat Bevo structureel met de damesteams op het hoogste niveau kan spelen. De basis is goed, talenten laten rijpen, dan komen ook de resultaten”.

“Ik verheug me dan ook op een vruchtbare samenwerking. Het handbal leeft in Panningen en omgeving. Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst. Opleiden en presteren kunnen harmonieus hand in hand gaan” stelt de nieuwe handbaltrainer van de dames van Targos Bevo Hc. 

Deel dit bericht