Nieuws

Michel Kranzen toegevoegd aan technische staf Sporting NeLo

Ex-assistent-trainer Red Wolves sluit tijdelijke overeenkomst

Met de belangrijkste wedstrijden voor de boeg wil Sporting NeLo niets aan het toeval overlaten en het team optimaal voorbereiden voor de belangrijkste wedstrijden in de BeNe-league. Michel Kranzen is jarenlang in dienst geweest van de KBHB waar hij assistent-trainer was van Yérime Sylla bij de Red Wolves, het nationale handbalteam. Kranzen heeft een tijdelijke overeenkomst met de club uit Neerpelt.

Doelstelling is om opnieuw de rechtstreekse kwalificatie voor de BeNe-league af te dwingen. Sporting NeLo moet daarvoor zijn huidige positie, als 4e Belgische club, handhaven. Het staat 4 punten voor op achtervolgers Tongeren en Sasja met nog 4 wedstrijden te gaan. Huidige coaches Pascal Grossi en David Polfliet blijven gewoon op post en genieten het volste vertrouwen van de club!

Wij heten Michel opnieuw van harte welkom in onze club en wensen het team met de hele technische staf veel succes! Donderdag werd Michel reeds aan de spelersgroep voorgesteld.

Aanstaande zaterdag speelt NeLo om 20.15 uur  thuis tegen Volendam en zal hij voor het eerst Pascal Grossi en David Polfliet assisteren.

  

Deel dit bericht