Nieuws

Michelle Goos en Jessy Kramer door hun oude clubs in het zonnetje gezet

Afgelopen weekend heeft VOC, na de met ruime cijfers (40-22) gewonnen wedstrijd tegen E&O, afscheid genomen van hun clubicoon, de 27-jarige Michelle Goos. De hoekspeelsters vertrok  aan het begin van het seizoen plotseling naar de Duitse Bundesliga om voor SV Buxtehuder te gaan spelen

Heel lang heeft ze getwijfeld over een vertrek naar het buitenland. 22 jaar is ze dan ook haar club uit Amsterdam Noord trouw gebleven maar na alle Oranje successen werd de druk om naar het buitenland te vertrekken steeds groter. Omdat het afscheid zo plotseling kwam was er geen mogelijkheid om afscheid te nemen en die werd op dit vrijeweekend van Michelle Goos met beide handen aan gegrepen.

Na afloop van de wedstrijd tegen E&O vormde haar oude teamgenoten van VOC 1 en de overige teams van de club een erehaag en werd ze toegesproken door de voorzitter van de club Andre Zeldenthuis die haar benoemd tot ambassadrice van VOC.

 Jessey Kramer

Ook Jessy Kramer, tegenwoordig spelend in Frankrijk voor Toulon/Saint-Syr Var, werd afgelopen weekend gehuldigd bij haar oude vereniging VZV in Noord Hollandse ’t Veld. Ditmaal kwam het initiatief van de 11 jarige Floor Kolkman.

Kramer heeft na de Olympische Spelen geen officiële huldiging in haar dorp gehad terwijl heel veel andere handbalsters die wel gehad hebben. Floor Kolkman vond dat maar  raar us zorgde zij er voor dat dat alsnog gebeurde.

De regionale Omroep NH was er ook bij en maakte een videoverslag. Kijk hier verder

Deel dit bericht