Nieuws

Nederlandse Beachhandballers verliezen bij EK ook hun vierde wedstrijd

Met nog twee wedstrijden te spelen bij het EK Beachhandbal wordt het voor de Nederlandse heren steeds lastiger om een plaats bij de laatste vier te bemachtigen. Ook de vierde wedstrijd ging verloren.

Na een matige start woensdagmiddag  in de wedstrijd tegen Hongarije verloor Nederland de eerste set met 12-25. In de tweede set kwam men wel weer sterk terug maar wist men net geen shoot out af te dwingen. Met een 25-26 nederlaag bleef men opnieuw met lege handen staan en pakte Hongarije met de 0-2 overwinning de vijfde zege op rij is daarmee de ongeslagen koploper in poule A.

Nederland staat op een gedeeld zesde plaats met Polen. Beide landen hebben vier wedstrijden gespeeld en geen punten bemachtigd  Donderdag speelt Nederland nog twee wedstrijden tegen Rusland de huidige nummer drie met zes punten uit vijf wedstrijden en Polen.

Gezien de nog resterende wedstrijden tussen bv die tussen Denemarken en Polen en Denemarken en Duitsland lijkt een plaats bij de beste vier niet meer haalbaar voor de Oranje equipe.  

Deel dit bericht