Nieuws

Nieuwegein en DSVD kunnen vanavond de nacomptitie winnen

Nieuwegein en DSVD kunnen vanavond algeheel periodekampioen worden van de nacompetitie uit de Eerste divisie. Vanavond staat de voorlaatste speelronde op het programma en bij de Heren treffen de nummers één en twee Nieuwegein en DIOS elkaar. Bij de Dames DSVD en PSV

De Utrechtse formatie van Rik Louw is nog ongeslagen in deze nacompetitie en heeft aan een punt voldoende om zich vanavond al algeheel periodekampioen te mogen noemen. DIOS heeft nog een minimale kans maar dan moet Nieuwegein de laatste twee wedstrijden verliezen en DIOS moet de laatste twee wedstrijden winnen met ruim verschil om ook nog een elf doelpunten achterstand in te lopen. Dat lijkt voor de ploeg uit Den Hoorn een niet te realiseren optie. Ook trainer coach Arjan Koster liet afgelopen weekend al weten zich daarmee verzoend te hebben door te stellen dat ondanks de winst op Olympia de winst nacompetitie uit het zicht is.

Olympia ’89 en FIQAS Aalsmeer 3 zijn inmiddels uitgeschakeld Daarnaast kan Aalsmeer zich niet plaatsten voor de eredivisie aangezien Aalsmeer 2 inmiddels veilig is voor een nieuw sieozn in de eredivisie  

Ook bij de dames kan ACMMA DSVD vanavond de titel algeheel periodekampioen binnen halen. De ploeg van de vertrekkende coaches Herman Keppels en Rob Fiege, die ook nog ongeslagen is in deze nacompetitie, heeft vanavond in principe genoeg aan een gelijkspel tegen de nummer twee PSV.

De ploeg uit het Overijsselse Deurningen heeft een doelpunten saldo dat 37 doelpunten beter is dan dat van PSV en die zal men in de laatste wedstrijd van de nacompetitie niet gaan verspelen. De enige kans dat men de eerste plaats nog kan verspelen is als men deze week de laatste twee wedstrijden verliest en PSV nog twee keer gaat winnen.

Zap en Targos Bevo Hc zijn inmiddels uitgeschakeld 

Voor het programma en stand kijk hier verder  

Deel dit bericht