Nieuws

Ook bij ZAP is Handbal Entertainment

Afgelopen zomer meldde handbalstartpunt al dat de sportfederatie ZAP uit het Noord Hollandse Brezand op alle fronten letterlijk en figuurlijk bouwt aan de toekomst. (Lees hier) Met het aantrekken dit seizoen van trainer coach Arthur Langedijk  heeft men als doel gesteld om binnen twee jaar naar de eredivisie te willen promoveren, met als einddoel om binnen vijf jaar en stabiele eredivisie club te zijn .

 

Na een vierde plaats in de eerste divisie aan het einde van het seizoen loopt dit seizoen alles voorlopig als gepland en staat de ploeg na acht wedstrijd op een tweede plaats achter topfavoriet DSVD.  

Voor de voorzitter van ZAP handbal (Zwaluwen Anna Paulowa zoals de club voluit heet) Jan van der Vaart bestaat een avondje handbal niet alleen uit een potje handbal maar is een avondje ZAP naast het handbal ook entertainment. Naast de visie dat handbal dynamisch effectief en verrassend moet zijn, heeft men afgelopen week een nieuwe dimensie aan het avondje handbal toegevoegd  In de rust van de met 30-28 gewonnen wedstrijd tegen Fortissimo presenteerde de club de nieuwe mascotte Koco de Zwaluw. In de tweede helft bracht de nieuwe mascotte meteen veel enthousiasme teweeg bij het aanwezige publiek. Daarmee bereikte ZAP meteen wat men wil “handbal is ook plezier en beleving”  

Deel dit bericht