Nieuws

Oranje heren. Intervieuws: Luc Steins, Tim Remer en Ivo Steins

“Ja het is inderdaad natuurlijk teleurstellend dat je niet op volle oorlogssterkte hier vanavond hebt kunnen spelen, maar dat mag geen excuus zijn voor de uitslag die we vandaag neergezet hebben. We moeten in de aanval minder fouten maken dan kunnen zij niet ieder keer gewoon hun snelle spelletje naar voren spelen. Nu liepen we onszelf een beetje ondersteboven omdat we snel willen spelen maar daardoor fouten maken Zij zijn daar toch iets beter in en dan zie je dat we snel op een grote achterstand komen, dan is het eigenlijk de schade beperken in plaats van gewoon lekker te blijven handballen. Dat is zonde denk ik “.

We hadden het gevoel dat we dichterbij aan het komen waren maar vandaag voelt het weer als heel ver weg. We moeten proberen te blijven aanhaken en stappen te maken met deze jonge groep”. Luister verder naar Luc Steins.

“Vandaag waren zij op alle vlakken gewoon beter: verdedigend en aanvallend, snelle aanvallen. Daarnaast scoorden zij gemakkelijk, terwijl wij heel veel kansen laten liggen. Je hebt vandaag gezien wat het verschil is als je een opbouwrij hebt van internationale klasse en een opbouwrij van gemiddeld 21 jaar. Dat is gewoon een groot verschil. En dan moet ik ook nog in de opbouw gaan spelen. Iedereen heeft zijn best gedaan, meer kunnen we niet doen. Niemand is boos op elkaar want iedereen weet dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden. Natuurlijk is het jammer dat er dan zoveel spelers zijn afgevallen maar daar hadden we vandaag ook niet mee gewonnen. De Denen waren gewoon beter. Klaar!"

“We komen acht achter bij rust, en ik denk dat wij minsten acht vrije ballen hebben gemist . Wil je überhaupt een kans hebben en spanning in de wedstrijd houden dan moet je die ballen gewoon maken en mag je niet zoveel missen als wij vandaag gedaan hebben”.  Luister verder naar Tim Remer

“24-36 Ja dit is veel te veel” klinkt Ivo Steins teleurstellend.  “Ik denk dat we uit de tweede lijn twee doelpunten op het einde van de eerste helft maken maar dat is hun verdienste. Maar omdat we iets te vaak schieten krijgen we break na break tegen. Dan moet je teruglopen en dan zakt de moed je al snel in de schoenen.”

“Aan het begin van de tweede helft kunnen we ze nog wel eenb beetje verrassen met de offensieve dekking waar ze toch wel wat moeite mee hadden maar dan zakt de energie bij ons weg. En als er dan een schakel uit de dekking wegvalt dan krijgen we het weer moeilijk  en daar maken zij natuurlijk gebruik van. Ik had niet de illussie dat we gingen winnen, je weet dat er veel moet gebeuren om te winnen maar om zo afgeschoten te worden, nee!” Luister verder naar Ivo Steins

 
Deel dit bericht