Nieuws

Paul van Noesel doet stapje terug. Reehosrt gaat op zoek naar nieuwe trainer

Het herenteam van Reehorst uitkomend in de Tweede Divisie A moet op zoek naar een nieuwe trainer voor het komende seizoen. De succesvolle trainer coach Paul van Noesel doet aan het einde van het seizoen een stapje terug bij de ploeg uit Ede. Onder zijn leiding promoveerde Reehorst naar de Tweede divisie en staat daarin momenteel in de middenmoot. Bij de club kijkt men dan ook tevreden naar het eerste seizoen op dit niveau

Na tweesuccesvolle seizoenen een mooi moment voor verenigingsman Paul van Noesel om ruimte te maken voor een opvolger die de ingeslagen weg verder uitbouwt. De integratie van de eigen jeugd is het afgelopen seizoen goed geslaagd en legt een uitstekende basis voor een succesvolle toekomst. Daarnaast is ook de samenwerking met eredivisionist DFS die dit jaar gestart werd goed bevallen. Zo heeft talent Max Voermans (19 jaar) dit seizoen bij Reehorst getraind en gespeeld en daar waar mogelijk ook bij DFS. Op deze wijze komt hij aan meer  trainingsuren en kan hij in twee competities (Eredivisie en 2de divisie) ervaringen op doen. Ook voor komend seizoen wordt gekeken om deze samenwerking door te zetten.

Voor komend seizoen blijft de selectie grotendeels bij elkaar en de jeugdige talenten kloppen duidelijk aan de deur. Er ligt dan ook een mooie uitdaging voor de ambitieuze trainer/coach. 

Deel dit bericht