Nieuws

PSV handbal meldt twee nieuwe versterkingen

PSV Handbal is afgelopen weekend begonnen met de nacompetitie in de eerste divisie. De eerste wedstrijd tegen BEVO eindigde in een ruime overwinning waarmee men meteen ook tot de kanshebber behoort om deze korte competitie te winnen.  

Ondanks de uitkomst van de nacompetitie en de eventuele gevolgen daarvan is PSV Handbal zich ook al aan het oriënteren op het komende seizoen. Afgelopen weekend maakte trainer coach Fred Michielsen bekend dat de club zich voor het komende seizoen verstrekt heeft met Roos Beljon en Nina Claasse.

Roos Beljon (19) is afkomstig van het Arnhemse AES dat op dit moment uitkomt in de tweede divisie  Nina Claasse (17) komt over van het Brabantse Habo uit Boekel. “Beide speelsters sluiten prima aan in onze spelvisie, ambities en passen als persoon prima in de groep”, aldus Michielsen over de beide nieuwkomers. “Vanuit de eigen jeugd stromen Cecile Sullivan, Carly van Hobbelen, Ilse Sullivan en Katie Lombarts aan bij de selectie. Zij zullen in het kader van hun ontwikkeling en opleiding aansluiten”. 

Deel dit bericht