Quintus eenvoudig naar de halve finale

De handbalsters van Quintus hebben zich donderdagavond in de uitwedstrijd bij V&L in Geleen eenvoudig geplaatst voor de halve finale van het bekertoernooi. na een 8-17 ruststand won de ploeg uit Kwintsheul met 16-37 en speel daarmee nog op drie fronten mee om de prijzen nadat men zich zondag ook heeft weten te plaatsten voorde halve finale van de Challenge Cup.

Het leek even een leuke wedstrijd te gaan worden. Beide ploegen kwam fel uit de startblokken wat leidde tot een 2-3 na vier minuten. Als er dan bij V&L een aantal zaken fout gaan is het snel bekeken.  Binnen  twee minuten staat het 2-6 en neemt coach Janssen een time out. Die had geen effect want Quintus liep uit naar een 2-11 voorsprong na vijftien minuten en daarmee was de wedstrijd gelopen.

In plaats van nog te willen knokken voor een zo goed mogelijk resultaat zakte V&L compleet door de ondergrens heen en walste en makkelijk spelende Heulse ploeg over haar tegenstander heen all of ze er niet stondenen  waar geen enkele beleving of passie meer uitstraalde. Het is dat beide Geleense keepsters wel een redelijk niveau haalde anders was het de nederlaag nog veel hoger uitgevallen: Eindstand 16-37